Knivset 6 Delar - Brusletto
Filékniv - Brödkniv - Kockkniv X2 - Hackare - Skalkniv
Knivserie tillverkad i tysk stålkvalitet med en hårdhet på 57+/-2 rockwell, - en ordentlig kniv med andra ord.
Handtagen är tillverkade av en högkvalitativ komposit med en sofistikerad design som ligger bra i handen. Det är stabila och bra knivar som du kommer att ha glädje av i många år.
Om du vill slipa kniven efter ett tag rekommenderar vi en vinkel på 15-20° med slipstål. Mat med höga salt- och syrahalter kommer att matta stålknivar. Skölj därför kniven direkt efter användning. Kniven tål maskindisk men vi rekommenderar rengöring för hand för att bevara knivens goda egenskaper. Diskmaskiner kommer att matta och matta stålknivar med tiden. När du rengör för hand, använd milt tvålvatten och en diskborste. Torka bort överflödig fukt med en torr trasa.
Material - Stål, Komposit
Knivar i set - 6st (se nedan) L23, L23, L20, L16, L15, L9
Filékniv: Smal och vass filékniv, perfekt för att skära i tunna bitar av både kött och fisk. Även mycket lämplig för urbening av köttbitar.
Brödkniv: En bra brödkniv är ett måste i ett av världens mest brödätande länder. Stadig och vass med spikar. Skär rent och väl genom alla sorters bröd, inklusive ångande färska bakverk.
Kockkniv 15 och 20 cm: Kockkniven är mångsidig och den mest använda kniven i köket, därav namnet. Används till både grönsaker, benfritt kött och fisk. En bra kockkniv är ett måste i köket. Hitta storleken, greppet och balansen som är rätt för din hand. 20 cm är originalstorleken.
Hackare: Lämplig för att skära och hacka upp grönsaker och örter. Knivens breda blad och tjocka handtag ger dig ett bra grepp om kniven, så du har full kontroll över små rörelser och snabb hackning.
Skalkniv: En skalkniv är en liten universalkniv som kan skala, skiva och skära. Den har ett kort, spetsigt och rakt blad vilket gör den utmärkt för sitt användningsområde i frukt och grönsaker. En nästan oumbärlig följeslagare i köket.
Stål i toppkvalitet
Kommer i gåvokartong